SPOILED NEWS

Μάθετε μυστικά των γυναικών !

Εάν οι τελευταίες σχέσεις σας έχουν τελειώσει άδοξα και προσπαθείτε να βρείτε μια κοπέλα και δεν μπορείτε ,μπορείτε να διαβάσετε τα παρακάτω .

Ενώ λοιπόν όλοι πιστεύουμε ότι υπάρχουν άνδρες που έχουν πενήντα γκόμενες από πίσω τους και  δε θέλουν καμία , υπάρχει και μεγάλη πλειονότητα ανδρών οι οποίοι είναι οι ευαίσθητοι , οι καλοί που δεν το παίζουν και προσπαθούν να βρουν μια κοπέλα .

Ναι !Υπάρχουν και αυτοί !

Εσείς λοιπόν δε βρίσκεται γιατί ψάχνετε λάθος με λάθος τρόπους και λάθος γυναίκες …

Μερικά από τα παρακάτω ίσως σας αλλάξουν…

1)      Ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να κλαίγεστε  μπροστά στις γυναίκες…(δεν έχουμε λεφτά κτλ..μπορούμε να πούμε είναι δύσκολες οι εποχές και υπάρχουν κάποια στενέματα).Οι γυναίκες δε θέλουν κάποιον κλαψιάρη να βαριούνται αλλά κάποιον που να τις κάνει να είναι αισιόδοξες και χαρούμενες για αν τον ξαναδούν .

2)      Ποτέ δε γυρνάτε στο σπίτι γυναίκα όταν αυτή δεν είναι γκόμενα για να κάνετε  κάτι ή φίλη φίλου ή γενικότερα να την ξέρετε καιρό  διότι αυτή στα μάτια της είσαι ο καλός της ταξιτζής και μην πω και κάτι άλλο.

3)      Μερικές φορές είναι καλό να το παίζετε και λίγο μπροστά μας ειδικά αν κάποια είναι και ψωνάρα.

4)      Ξεκαθαρίστε τη θέση σας , εάν δε σας θέλει μην παραμείνετε φίλοι διότι θα σας εκμεταλλευτεί.

5)      Εάν κάποιος άνδρας τα φτιάξει με κάποια πιο όμορφη από αυτόν καλά θα κάνει να μη δείχνει αδύναμος ίσα ίσα να το πάιζει αδιάφορος. Εμείς δεν αντέχουμε κανένας να το πάιζει αδιάφορος. Θέλουμε παντα την προσοχή κάποιου.

6)      Αλλάξτε στυλ…Ίσως θα βοηθήσει την αυτοπεποίθησή σας να εκτιναχθεί στα ύψη.

7)      Όταν οι άνδρες συμπεριφέρνονται  τη μία κρύο την άλλη ζέστη (αυτό που λέμε σκοτσέζικο ντουζ) κάνει τη γυναίκα να μπερδευτεί και να σας αναζητάει περισσότερο .

8)      Μην είστε χαζοχαρούμενος , καμία δε γελάει με γελοία αστεία . Οι περισσότερες γυναίκες θέλουν έναν άντρα εύστροφο και έξυπνο δίπλα τους  με απλά εύστοχο χιούμορ.

9)      Η αναισθησία είναι ο καλύτερος οδηγός για να μπορέσετε να έχετε το πάνω χέρι , αλλά μην το παρακάνετε .

10)  Οι γυναίκες θέλουν από τότε που γεννήθηκαν , να βρουν το πρίγκιπα των ονείρων τους που θα τους σώσει ….Εάν τις «σώσετε» εννοώντας βέβαια όχι μονο κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά δηλαδή από κάτι που το έχουν πολύ ανάγκη και βρεθείτε εσείς και τη βοηθήσετε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ανυψωθείτε στα μάτια της ..Αλλά μία φορά  ή δυο η βοήθεια  μετά είναι πολύ εύκολο να το συνηθίσει και να σας εκμεταλλευτεί.

11)  Μην πολυσυζητάτε με τους φίλους σας γεγονότα του τύπου , ά αφού έπιανε τα μαλλιά της με γουστάρει ..α αφου έκανε αυτό σίγουρα με γουστάρει .., α φύσηξε τον καπνό της στο πρόσωπό μου άρα θέλει να κάνουμε κάτι παραπάνω. Αυτό δεν υπάρχει .Τουλάχιστον δεν το δείχνει από κει . Μπορεί να γίνει αλλά όχι κάθε φορά .

12)  Να ξέρετε ότι η γυναίκα παίζει με όλους , όχι μόνο με τους ωραίους αλλά και με τους άσχημους γιατί θέλει να έχει την προσοχή όλων .Μιλώντας με έναν άσχημο , ή έχοντας άντρες γύρω της μπορεί να την προσέξει και ένας ωραίος . Δεν είναι επειδή σας γουστάρει πάντα.

13)  Η γυναίκα ντύνεται πολλές φορές όχι για να είναι ωραία για εσάς , αλλά για να είναι η πιο όμορφη από τις άλλες γυναίκες .

14)  Επίσης , η γυναίκα που θα σας κοιτάξει εάν έχετε σχέση θα σας κοιτάξει όχι επειδή είστε ωραίος και έχει πάθει την πλάκα της μαζί σας αλλά για να δει εάν θα την βάλλετε πιο πάνω από την κοπέλα σας  , και ειδικά εάν η κοπέλα σας είναι πολύ όμορφη η γυναίκα αυτή θα κάνει τα πάντα για να την προσέξετε μόνο και μόνο για να αποδείξει στον εαυτό της ότι είναι ομορφότερη! Ναι!Κι όμως!

15)  Το καλύτερο που έχετε πολλές φορές να κάνετε και στην παραπάνω περίπτωση και σε άλλες είναι να έχετε το θάρρος να βάζετε στη θέση τους κάποιες γυναίκες.

16) Tέλος , οι γυναίκες δε θέλουν τα σώματα των  bodybuilders που είναι σα τερατωειδή αλλά ωραία καλιγυμνασμένα σώματα .

Οι άντρες πολλές φορές καταλαβαίνουν άλλα ενώ εμείς δείχνουμε άλλα.

Όλα βέβαια δεν είναι απόλυτα αλλά έχουν να κάνουν και με βάση το χαρακτήρα κάποιου , την προσωπικότητά του , τη ζωή του και γενικότερα το πώς βλέπει τα πάντα γύρω του.

Η αλήθεια είναι πως ο άντρας μπορεί να γίνει πολύ εύκολα , γοητευτικός όμορφος χωρίς να είναι ..Μόνο και μόνο με την προσωπικότητά του , τον τρόπο που κινείται , το τι λέει , το βλέμμα του και το ντύσιμό του.

Θέλεις να ψωνίσεις second hand; Έλα στο Style your life!

Style your life

1 Comment on Μάθετε μυστικά των γυναικών !

  1. Psemata thelete lefta emfanish modelou h omorfou hthopoiou t hollywood kai oso gia t swma mporei n mn thelete ts fouskwtous theletai t fitness model p kai auth einai upervolh

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: