SPOILED NEWS

Γυναίκες: πολύπλοκα όντα…

Μόλις γνώρισες μια κοπέλα που σου κλέβει από τα πρώτα δευτερόλεπτα την καρδιά. Το βλέμμα της σε ανατριχιάζει, το γέλιο της σε μαγνητίζει, το χιούμορ της σε ανεβάζει. Ξεκινάτε να βγαίνετε και νιώθεις πως σύντομα κάτι καλό θα βγει από αυτή την ιστορία. Και τότε ξεκινάς να της στέλνεις μηνύματα ξανά και ξανά, να την παίρνεις συνεχώς τηλέφωνα και ποτέ να μην παίρνεις απάντηση. Της εξομολογήσε όλα όσα νιώθεις για αυτήν και αυτή είτε δεν ου απαντάει είτε απαντά την κλασική απάντηση:Βασικά εγώ σαν φίλο σε έβλεπα εξ αρχής ,εσύ δεν ξέρω γιατί παρεξήγησες έτσι τη στάση μου. Και τότε νιώθεις πως ο κόσμος σου διαλύθηκε . Από τη μία θες να την βρίσεις και να φύγεις αλλά από την άλλη δεν μπορείς γιατί ξέρεις πως έστω φιλικά θέλεις να την έχεις κοντά σου και στο απώτερο μέλλον πιθανόν κάπως να την καταφέρεις.
Αχ φίλε μου… Αντιλαμβάνομαι την απογοήτευση σου αλλά χαλάρωσε και προσπάθησε να σκεφτείς ότι αυτό συνέβη όχι μόνο σε σένα, αλλά και σε εμένα, και σε εκατομμύρια άλλους άντρες σε όλο τον κόσμο.
Η ανάλυση της γυναικείας συμπεριφοράς είναι ένα δύσκολο και πολυσύνθετο κομμάτι που θα πρέπει να επικεντρωθεί στα παρακάτω σημεία:

1. Οι γυναίκες είναι περίπλοκα όντα και συχνά δρουν χωρίς καμία λογική (και οι άντρες το κάνουν αλλά με τελείως διαφορετικό τρόπο): Οι γυναίκες δρουν με βάση τα συναισθήματα τους, πολύ περισσότερο από όσο είσαι εσύ συνηθισμένος ως άντρας. Οι γυναίκες πηγαίνουν στα Starbucks και παραγγέλνουν καφέ χωρίς ζάχαρη, από πάνω όμως βάζουν ΣΑΝΤΙΓΙ. Το γεγονός ότι είναι χωρίς ζάχαρη ο καφές, τις κάνει να νιώθουν καλύτερα! Χωρίς αστείο, το βλέπω να συμβαίνει συνεχώς.. ! Μια γυναίκα μπορεί να ξοδεύσει 300 ευρώ για ένα παπούτσι το οποίο μπορεί να φορέσει 1-2 φορές μόνο.. ! Δεν προσπαθώ να κατηγορήσω τις γυναίκες.. απλά προσπαθώ να σου εξηγήσω το πώς σκέφτονται, για να καταλάβεις τελικώς ότι δεν κάνουν πράγματα τα οποία σύμφωνα με την λογική σου θεωρούνται «σωστά». Μπορώ να σε βεβαιώσω μάλιστα, ότι σε θέματα σχέσεων, η λογική είναι κάτι το τελείως άγνωστο για αυτές! Αντιθέτως, οι άντρες είναι λίγο πιο λογικά όντα. Θα έκαναν σεξ με οποιανδήποτε. Οι γυναίκες όμως όχι.. αυτές θέλουν να κάνουν σεξ μόνο με όσους ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.  Αυτό που θέλω να καταλάβεις είναι ότι δεν πρέπει να σκέφτεσαι το πώς θα «έπρεπε» να ήταν οι καταστάσεις. Η λέξη «πρέπει», να βγει από το μυαλό σου!! Άρχισε ένα καινούριο τρόπο σκέψης που να βασίζεται στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και όχι στην ΛΟΓΙΚΗ σου.

2. Οι γυναίκες δείχνουν ενδιαφέρον και τελικώς ελκύονται σε συγκεκριμένους άντρες για λόγους που οι περισσότεροι άντρες είτε τους αγνοούν είτε δεν θέλουν να τους παραδεχτούν: Πρέπει να καταλάβεις κάτι. Οι γυναίκες δεν αποφασίζουν με τον εγκέφαλο τους για ποιον άντρα θα νιώσουν έλξη και για ποιόν όχι. Είναι κάτι που συμβαίνει απλά από μόνο του. Για να δημιουργηθεί η έλξη μέσα στη γυναίκα υπάρχουν κάποιες συνθήκες που πρέπει να δημιουργηθούν. Είναι όπως ένα πάζλ που πρέπει να λυθεί µε τον κατάλληλο συνδυασµό. Που µπορεί να το λύσεις ακόµη και χωρίς να ξέρεις την «µαγική συνταγή».   Με τον ίδιο τρόπο που οι περισσότεροι άντρες ελκύονται στην ΕΜΦΑΝΙΣΗ, οι γυναίκες ελκύονται σε ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. Στην περίπτωση σου, έδειξες τον χαρακτήρα που συνήθως αποκαλέιτε  «συµπεριφορά Απελπισµένου». Τι συμαίνει αυτό; Ότι οι γυναίκες δεν ελκύονται σε άντρες που δένονται πάρα πολύ γρήγορα συναισθηµατικά µαζί τους. Με αυτό τον τρόπο χάνεται το µυστήριο και η πρόκληση άρα και το ενδιαφέρον της.  Την στιγµή που της τηλεφώνησες 30 φορές σε µια µέρα, το µόνο που πετύχαινες ήταν να κάνεις τα πράγµατα χειρότερα για σένα. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να ΧΑΛΑΡΩΝΕΙΣ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ Α∆ΙΑΦΟΡΟ, δίνοντας της έτσι χώρο για να δράσει αυτή. ∆ηµιουργώντας απόσταση µεταξύ σας για να σε πεθυµήσει.

3. Ο τρόπος που οι γυναίκες επικοινωνούν, πολύ συχνά δεν είναι τόσο ευθύς όσο θα θέλαμε εμείς οι άντρες: Αν µια γυναίκα δεν νιώθει για σένα ροµαντικά αισθήµατα, τότε πολύ απλά όταν έρθει η στιγµή που θα έπρεπε να τα πειδεν θα τα πει. Με άλλα λόγια, µπορεί απλά να «εξαφανιστεί» για λίγο. Ή µπορεί να µην σου απαντά γρήγορα. Ή µπορεί να σου µιλά για άλλους άντρες.. δεν θα σου πει µε λόγια ότι δεν ενδιαφέρεται, αλλά θα το καταλάβεις από την συµπεριφορά της! Οι γυναίκες είναι περίπλοκες. Πάντα όταν θα θέλουν κάτι, θα προσπαθούν να σου το δείξουν µε έµµεσους τρόπους. Οι γυναίκες δεν λαμβάνουν ιδιαίτερα υπόψη όσα λέτε µε λόγια. Προσπαθούν πάντα πίσω από όλα να βρίσκουν κρυµµένα µηνύµατα.  Αν γνωρίσεις κάποια και αµέσως µετά το πρώτο σας ραντεβού της πεις, «Μου αρέσεις, είσαι πολύ όµορφη και νιώθω πως σε αγαπώ», αυτό που θα ακούσει είναι, «Είµαι Απελπισµένος για σένα».  Ή αλλιώς, αν της πεις «Καληνύχτα, πάρε µε εσύ τηλέφωνο κάποια µέρα», θα το πάρει ως, «Είσαι πολύ βαρετή, αν θέλεις να µιλήσουµε ξανά θα πρέπει να µου τηλεφωνήσεις εσύ.»

4. Όταν έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο, είναι αρκετά δύσκολο, αν όχι ακατόρθωτο να ανατρέψεις την κατάσταση και να την ξανακερδίσεις: ∆υστυχώς, την στιγµή που µια γυναίκα σχηματίσει μέσα της την άποψη της για κάποιον, αυτό είναι σχεδόν Α∆ΥΝΑΤΟ να αλλάξει.  Σε περιπτώσεις σαν την δική σου που η κοπέλα σου είπε, «σε βλέπω απλά σαν φίλο», το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βγεις έξω και να γνωρίσεις κάποια άλλη γυναίκα αλλάζοντας έτσι τη ζωή σου ΑΜΕΣΩΣ!.   Μην την περιµένεις να γυρίσει, απλά συνέχισε.  Αν αποδεκτείς το γεγονός και απλά χαθείς από τη ζωή της, τότε σκεφτόμενος µπροστά ένα µήνα ή και περισσότερο.. την στιγµή που εσύ θα βγαίνεις µε άλλες σέξι γυναίκες.. μόνο τότε µπορεί να σε δει µε άλλο µάτι και να επιστρέψει πίσω θέλοντας σε.  Η ζήλια είναι ένα ΠΟΛΥ ∆ΥΝΑΤΟ αίσθηµα παρακίνησης για τις γυναίκες το οποίο συχνά µπορεί να κάνει µια γυναίκα να αλλάξει τελείως την άποψη της για σένα ακόµη και αν της είχες δείξει συµπεριφορά Απελπισµένου στο παρελθόν.  Και ένα µυστικόΜην προσπαθείς να το αλλάξεις. Απλά συνέχισε τη ζωή σου αποβάλλοντας το πάθος σου για αυτήν.

Θέλεις να ψωνίσεις second hand; Έλα στο Style your life!

Style your life

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: