SPOILED NEWS

Cybersex: Πρακτικός οδηγός

Όταν ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού αυτού του πλανήτη βρίσκεται κολλημένο για ώρες ατελείωτες μπροστά από μία οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή, οι διαπροσωπικές του σχέσεις μοιραία παύουν να έχουν σάρκα και οστά και τείνουν να γίνουν περισσότερο απρόσωπες – και κυρίως ηλεκτρονικές.

Σύμφωνα με τις στατιστικές, οι περισσότεροι άντρες που δουλεύουν σε πολυεθνικές εταιρείες και το εργασιακό καθεστώς απαιτεί την παραμονή τους πολλές ώρες στο γραφείο, έχουν δοκιμάσει το cybersex με κάποια συνάδελφό τους ή ακόμα και με τελείως άγνωστα άτομα. Βέβαια, είτε με συνάδελφο είτε με μια ξένη το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Ευτυχώς όμως, που πέρα από τους ιούς των υπολογιστών, κάνοντας διαδικτυακό sex δε μπορείς να κολλήσεις καμία ασθένεια, εσύ ο ίδιος.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο οι άντρες αρέσκονται να επιδίδονται σε cybersex είναι γιατί μπορεί να έχει εύκολη πρόσβαση σε αυτούς τους είδους τη διαδικτυακή διασκέδαση, η οποία αποφορτίζει το βαρετό του εργασιακό 8ωρο. Για πολλούς άντρες, η είσοδος στον cybersex είναι ένα παιχνίδι, καθώς στόχος τους είναι να αποπλανήσουν τις γυναίκες παίκτριες.

Η ερώτηση αν το cybersex θεωρείται “κέρατο” δεν είναι πάντως εύκολο να απαντηθεί. Το επίπεδο της έντασης με την οποία διεξάγεται το εικονικό φλερτ, θα μπορούσε να αποτελέσει έναν καλό δείκτη για να εκτιμήσει κανείς αν πρόκειται για απάτη ή όχι. Αν τα μηνύματα μένουν στα όρια των απλών κομπλιμέντων, τότε δε θα πρέπει να υπάρχει καμία ανησυχία, αλλά ούτε και επιπτώσεις.

Aσε τη θεωρία και πέρνα στην πράξη: Πού θα βρω παρτενέρ;
Γεμάτος ο τόπος: Σε sites ανταλλαγής συντρόφων, σε chat rooms, σε όλα τα sites ψηφιακών “συνοικεσίων”, στο facebook φυσικά, στο myspace… ακόμα και το απλό email κάνει τη δουλειά του μια χαρά. To email ωστόσο ενδείκνυται αν ο παρτενέρ σου είναι γνωστός.

Πώς γίνεται;
Με το χέρι. Όχι, δεν αστειευόμαστε, όντως με το χέρι. Πληκτρολογώντας κυρίως, αλλά χρησιμοποιώντας κι άλλα μέρη του σώματός σου. Εννοούμε τα μάτια και τις φωνητικές χορδές. Αν θελήσεις να περάσεις στο επόμενο στάδιο, από την απλή ανταλλαγή “απόψεων”, τότε θα χρειαστείς web camera συνδεδεμένη στον υπολογιστή κι ένα μικρόφωνο. Φυσικά η γρήγορη σύνδεση Ιντερνετ είναι προαπαιτούμενο, αλλιώς μην μπαίνεις στον κόπο. Πολλές από τις “έμπειρες” ιέρειες του cybersex απαιτούν να σε δουν στην κάμερα, προκειμένου να σε περάσουν από face control. Αν δεν έχεις σκοπό να καρφωθείς και να πέσεις σε καμιά σατανική σύμπτωση (π.χ η cybersex παρτενέρ σου να είναι η κουνιάδα), τότε τήρησε αποστάσεις ασφαλείας και απλά μη συναινέσεις. Μη φοβάσαι, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές. Εμείς μια φορά δε θα βγαίναμε στην κάμερα. Το μικρόφωνο πάλι, ευνοεί ηχητικά εφέ που ανάβουν τα αίματα, όπως π.χ ερωτικά βογκητά. Δεν είναι τόσο κακό.

Τι πρέπει να προσέξω;
Να μην αποκαλύψεις κανένα προσωπικό σου δεδομένο – ούτε καν το όνομά σου. Πρόσεξε, υπάρχουν πολλοί επιτήδειοι εκεί έξω. Εχε υπόψη ότι πολλοί άντρες το παίζουν γυναίκες για να αποσπούν πληροφορίες από κορόιδα. Πρόσεξε να μην γίνεις επίτιμο μέλος τους.
Πού πρέπει να είμαι καλός;
Στο να ενεργοποιήσεις τη φαντασία σου. Το cybersex θέλει φαντασία άνευ περιορισμών. Μόλις καταλάβεις τι είναι περίπου εκείνο που την ανάβει περισσότερο, στήσε την ιδανική ερωτική σκηνή. Εδώ παίζει ρόλο πόσο εκφραστικός είσαι στα λόγια και πόσο καλός στο γράψιμο. Επαναλαμβάνουμε όμως, αυτό που παίζει τεράστιο ρόλο είναι να καταλάβεις από την αρχή τι είναι εκείνο που θέλει. Της αρέσουν τα βρωμόλογα και γουστάρει έναν βαρβατεμένο μπετατζή; Της αρέσουν οι gentlemen-κακά παιδιά και θέλει έναν Μπουγιούρη από το “Ανατολικά της Εδέμ”; Γουστάρουν το “θα σου κάνω αυτό, θα σου κάνω μετά το άλλο, θα σε δέσω ανάποδα και θα σε κρεμάσω από τον πολυέλαιο¨ ή μήπως λογάκια τύπου “κι όπως το ηλιοβασίλεμα φώτιζε τις καμπύλες του κορμιού σου, εγώ ένιωθα σκλάβος των χειλιών σου” και τα συναφή; Κατάλαβέ το από την αρχή, αλλιώς δε θα συνεννοηθείτε.

Πώς να ξεκινήσω;
Ξεκίνησε με κάποια “ελαφρά” κοπλιμέντα, δείξε ότι ενδιαφέρεσαι, άφησέ την να σου περιγράψει τι φοράει και πού βρίσκεται. Μόλις σου πετάξει οποιοδήποτε υπονοούμενο ή σου κάνει πάσα για μια φαντασίωσή της, τότε κράτησέ την εκεί. Επένδυσε στη φαντασίωση. Αργά και σταθερά. Χωρίς να βιάζεσαι. Πολλά προκαταρκτικά, πολλή ατμόσφαιρα, πολλές λεπτομέρειες.

Και μετά και μετά;
Ανταποκρίσου στις προσδοκίες της. Ανάσαινε βαριά στο μικρόφωνο για να δείξεις ότι το ζεις. Γράψτης πόσο χαίρεσαι όταν χαίρεται κι εκείνη. Απογείωσέ την. Χόρεψε μαζί της τανγκό, το cybersex θέλει δυο καλοκουρδισμένους παρτενέρ. Άλλωστε είναι το μόνο είδος sex που ενδείκνυται για να τελειώσετε ταυτόχρονα.

Να γίνω πιο τολμηρός;
Κανένα πρόβλημα. Γίνε, χωρίς να γίνεσαι γελοίος. Το cybersex ενεργοποιεί τη φαντασία και η απόσταση δημιουργεί ασφάλεια στη παρτενέρ σου, που ξέρει ότι δεν πρόκειται να αποκαλυφθεί, γι αυτό είναι πιθανότατα διατεθειμένη να αφήσει όλα τα ταμπού της στην άκρη. Κάν την λοιπόν να ζήσει αυτό που δεν μπορεί να ζήσει στην πραγματικά ερωτική της ζωή, λόγω αναστολών. Αυτοϊκανοποιηθείτε, περιγράψτε περίεργες στάσεις, whatever.

Και μετά και μετά;
Ε τώρα να μη γινόμαστε κι αδιάκριτοι. Λογικά θα πρέπει να γράφεις ήδη με το ένα μόνο χέρι (εννοείς τι εννοούμε). Το ίδιο ωστόσο είναι πολύ πιθανόν να κάνει κι εκείνη.

Και μετά και μετά;
Αγαπητέ, καλύτερα να μην υπάρχει μετά. Αν το cybersex σού έχει γίνει συνήθεια, τότε αυτό σημαίνει ότι έχεις κάποια συναισθηματικά κενά και ελλείψεις στον ερωτικό τομέα. Ίσως είναι τότε καλύτερο να κόψεις τη σύνδεση και να συνδεθείς απ’ευθείας με έναν ψυχολόγο.
Πηγή: menslounge.gr

Θέλεις να ψωνίσεις second hand; Έλα στο Style your life!

Style your life

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: