SPOILED NEWS

Interview: Stefanos Leftakis x Carpe-Diem.gr

Carpe-Diem.Gr_

www.Carpe-Diem.Gr : Η Νο1 σε επισκέψεις και πιο δημοφιλής ιστοσελίδα στην Ελλάδα, καλύπτοντας φωτογραφικά και διαφημιστικά τα καλύτερα Parties.

Όλοι σας έχει τύχει να φωτογραφηθείτε εκεί που πίνετε το ποτό σας ! Έπειτα περιμένετε να βγουν στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα να tagg-άρετε τον εαυτό σας και να τη βάλλετε στο facebook.Ποιός είναι λοιπόν πίσω απο την ιδέα του carpe-diem.gr; Το SPOILED σας παρουσιάζει το Στέφανο Λεφτάκη , τον ιδρυτή του carpe-diem.gr

Ελάτε μαζί μου να γνωρίσουμε τον Στέφανο Λεφτάκη , ιδιοκτήτη του carpe-diem.gr ο οποίος θα μας πει για την ιδέα της ιστοσελίδας , για τα σχέδιά του για το μέλλον και πολλά άλλα .

   SPOILED :  Σε γνωρίσαμε μέσω του carpe- diem.gr. Πες μας λίγα λόγια για σένα .

ΣΤΕΦΑΝΟΣ : Το www.carpe-diem.gr είναι ένας φωτογραφικός ιστότοπος που λειτουργεί απ’το καλοκαίρι του 2010 μέχρι σήμερα με μεγάλη επιτυχία και απεικονίζει στιγμές από clubs σε όλη την Ελλάδα.

SPOILED : Πώς εμπνεύστηκες την ιδέα του carpe-diem.gr;

ΣΤΕΦΑΝΟΣ: Δεν ήταν έμπνευση ήταν ανάγκη να δημιουργήσω μια ομάδα καθώς το «ισχύς εν τη ενώσει» με συντροφεύει στη ζωή μου. Έφτιαξα λοιπόν ένα website για να «στεγάσω» παιδιά ορεξάτα και ταλαντούχα.

 

SPOILED : Tί σημαίνει για σένα «άδραξε τη μέρα»;

 ΣΤΕΦΑΝΟΣ : Σημαίνει ένα όνειρο. Είναι πολύ δύσκολο να κοιτάς μόνο το σήμερα και να αδιαφορείς για το αύριο. Είναι στόχος που ακόμα δεν έχω πετύχει στο ακέραιο.

SPOILED : Αντιμετώπισες δυσκολίες αρχικά, λόγω του ότι  το εγχείρημα ήταν κάτι καινούριο στην Ελλάδα;

 ΣΤΕΦΑΝΟΣ: Το εγχείρημα δεν ήταν κάτι καινούριο αλλά έτσι όπως το φέραμε εμείς ήταν κάτι μαζικό, οργανωμένο και έτοιμο να υποδεχτεί πολλούς όχι μόνο στην Αθήνα. Οι δυσκολίες πάντα υπάρχουν κυρίως απ’τον κακό ανταγωνισμό τον «πόλεμο» που γίνεται από ανθρώπους που δεν τους αρέσει ο άλλος να πετυχαίνει.

SPOILED : Πώς είναι για έναν νέο άνθρωπο να διαχειρίζεται ουσιαστικά μια επιχείρηση ;

ΣΤΕΦΑΝΟΣ:Είναι εργασία ζωής όχι μέρας όχι βδομάδας καθώς η ενασχόληση έχει πολλές πτυχές αφού εκτός από ιδιοκτήτης και διαχειριστής της ιστοσελίδας είμαι και φωτογράφος αλλά και υπεύθυνος της στελέχωσης και εκπαίδευσης της φωτογραφικής μας ομάδας.Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν δεν υπάρχει χρόνος για τίποτα περαιτέρω.

SPOILED: Διανύουμε περίοδο κρίσης όλοι το ξέρουμε. Αλλά βλέπουμε ότι όλοι μας θα βγούμε έξω το βράδυ . Εσύ τι γνώμη έχεις πάνω σε αυτό;

ΣΤΕΦΑΝΟΣ: Συμφωνώ κατά μια έννοια. Ο Έλληνας το’χει ανάγκη το «έξω» αλλά δεν καταναλώνει τα ίδια με παλιά ούτε βγαίνει πλέον τόσες μέρες. Η κρίση δεν είναι ουσιαστικά οικονομική απλά τον επηρεάζει να γίνει πιο αυστηρός στις επιλογές του τιμώντας άτομα και project που αξίζουν χωρίς να αναλώνεται στα πάντα.

SPOILED:  Ποια ήταν η  αντίδραση του απλού κόσμου  όταν θα φωτογραφιζόταν στις αρχές στα club , bars κτλ  και ποια είναι τώρα που έχει λίγο εξοικειωθεί; Βλέπεις διαφορές ;

ΣΤΕΦΑΝΟΣ: Υπάρχουν διάφορα είδη ανθρώπων. Στην αρχή σίγουρα ήταν περίεργο καθώς μπερδεύονταν με τους φωτογράφους των νυχτερινών κέντρων που εκεί πληρώνανε. Σίγουρα έχουν εξοικειωθεί με την ιδέα σε σημείο μερικές φορές να υπερβάλλουν. Όλα θέλουν μέτρο.

SPOILED: Το carpe-diem.gr έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές και ειδικά στους νέους . Ποιός κατά τη γνώμη σου είναι ο σημαντικότερος/κύριος  λόγος ;

ΣΤΕΦΑΝΟΣ: Ο λόγος είναι απλός και ευνόητος. Οι νέοι κατά κύριο λόγο βγαίνουν και οι νέοι είναι τόσο εξοικειωμένοι με το διαδίκτυο. Το ότι έχει γίνει τόσο δημοφιλές οφείλεται στα πρόσωπα που απαρτίζουν τη φωτογραφική και όχι μόνο ομάδα μας. Γιατί τα πρόσωπα δίνουν δύναμη σε ένα έργο.

SPOILED: Ποια είναι τα σχέδιά σας για το μέλλον;

 ΣΤΕΦΑΝΟΣ: Τα σχέδια για το μέλλον σε μια Ελλάδα που βρίσκεται στη χειρότερη καμπή της είναι να υπάρχει σταθερότητα γεγονός πολύ σημαντικό στις μέρες μας και να διευρύνουμε το φωτογραφικό μας κοινό κι άλλο σε Ελλάδα και γιατί όχι και στο εξωτερικό.

Ευχαριστούμε το Στέφανο Λευτάκη για αυτή την όμορφη συνέντευξη!

Θέλεις να ψωνίσεις second hand; Έλα στο Style your life!

Style your life

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: