SPOILED NEWS

Nassos Ntotsikas : Το νήμα αλλάζει μορφή

48059_352645741501820_1919355245_nΣτην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια παρά την κρίση σε πολιτικό οικονομικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο , πολλοί ταλαντούχοι άνθρωποι έχουν κάνει την εμφάνισή τους και με σύμμαχο το πάθος τους , τη δημιουργικότητά τους και το ταλέντο τους υφαίνουν τη δική τους πορεία μέσα στο χώρο .

Είναι πάρα πολύ όμορφο να βλέπεις Έλληνες με τέτοιο ταλέντο να σχεδιάζουν και η αναγνωρισιμότητά τους να ξεπερνάει ακόμα και την Ελληνική γη.

Ένας από τους ταλαντούχους είναι και ο Νάσσος Ντότσικας , σχεδιαστής μόδας με βάση το πλεκτό .  Σκοπός του είναι να αναδείξει το προσωπικό στυλ κάθε γυναίκας και τη δυναμική της προσωπικότητα.

Η αγάπη για το ταξίδι είναι κύριο χαρακτηριστικό του σχεδιαστή Nassos Ntotsikas, ωστόσο, μετά από αρκετές περιπλανήσεις, διαμένει και εμπνέεται στη χώρα που γεννήθηκε, την Ελλάδα. Με σπουδές Ενδυματολογίας και Σχεδίου Μόδας στην Accademia di Costume e di Moda di Roma, εξειδικεύεται στο πλεκτό και το ύφασμα. Με την εμπειρία από τις συνεργασίες του στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση μεταπηδά στο χώρο της μόδας υψηλών προδιαγραφών και συνεργάζεται με εδραιωμένα ονόματα της βιομηχανίας μόδας τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό. Το 2011 συστήνει το δικό του brand και έκτοτε συμμετέχει αρκετές φορές στην Athens Exclusive Designers Week, όπου και κερδίζει τη διάκριση ‘Best Trendsetter Award’ το 2012.​

Θαυμάζοντας τις άπειρες δυνατότητες των τεχνικών πλεξίματος και των συνδυασμών τους, με τις μοναδικές εμπνεύσεις που προσφέρουν, το brand name Nassos Ntostsikas συστήνει στο κοινό μια εκλεπτυσμένη συλλογή πλεκτών δημιουργιών υψηλής ποιότητας. Πλεκτά Ελληνικής κατασκευής​, σχηματοποιημένα​ ​σε​ π​λεκτικές​ ​μηχανές​ ​τελευταίας​ ​τεχνολογίας​, ​ραμμένα​ ​στο​ χέρι. Παρακολουθεί τις τάσεις στη μόδα αλλά ταυτόχρονα τις προσαρμόζει στο δικό του χαρακτηριστικό ύφος και την καινοτόμα του ματιά, προσφέροντας στις γυναίκες πολυμορφικά ρούχα που μπορούν να προσαρμόσουν στην προσωπικότητά και τη διάθεση τους. Οι συλλογές του χαρακτηρίζονται από μια ακαταμάχητη θηλυκότητα που φέρει τη σφραγίδα της εκλεπτυσμένης αισθητικής Nassos Ntotsikas, την σημασία στη λεπτομέρεια, τη γνώση παραδοσιακών τεχνικών και τη δημιουργική ενέργειά του.

​Ως​ ​λογότυπο​ ​του​ ​brand​, ​η​ ​Ανέμη​,​ μια​ ​σύγχρονη​ ​εκδοχή​ ​ενός​ ​εμβληματικού​ ​αντικειμένου​ με διττή έκφραση: οι μνήμες του σχεδιαστή από τη γιαγιά του που την χειριζόταν και η έμφαση στην καλαισθησία των δημιουργιών Nassos Ntotsikas.​

902365_351733584926369_1752393903_o

Εστιάζοντας στις ανάγκες των γυναικών, οι δημιουργίες Nassos Ntotsikas είναι εκθαμβωτικά κομψές. Με τα καλύτερα υλικά, καλοδουλεμένα πατρόν και εξαιρετικές τεχνικές να δίνουν έμφαση στην ομορφιά της γυναικείας μορφής και να προβάλουν την προσωπική κομψότητα. Η ρευστότητα και η πολυμορφικότητα των σχεδίων Nassos Ntotsikas καθώς και η απαλότητα των νημάτων που χρησιμοποιεί προσφέρονται για κάθε ηλικία, με εφαρμογή που κολακεύει και ασύγκριτη ποιότητα σε ανταγωνιστική τιμή. Η γυναίκα που παίρνει η ίδια τις αποφάσεις που την αφορούν, που ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος με τη δυναμική και περιπετειώδη της καρδιά, είναι το πρόσωπο πίσω από τις συλλογές Nassos Ntotsikas.​

Ο Nassos Ntotsikas χτίζει, ολοένα και περισσότερο, μια στέρεη φήμη ως ταλαντούχος σχεδιαστής πλεκτών δημιουργιών που έχει αιχμαλωτίσει την προσοχή πελατών υψηλών απαιτήσεων. Oι συλλογές διανέμονται από επιλεγμένους εμπόρους λιανικής στην Ελλάδα, την Ισπανία και την Αίγυπτο.

FACEBOOK          www.nassosntotsikas.com

 

Yarn Doll Fashion Editorial 

Photographer | Michalis Lavdiotis
Clothes & Styling | Nassos Ntotsikas
Make up | Antonis Papastavrou
Model | Mihaela B (Models Only Agency)
Stylist Assistant | Michail Passos

P eeping Tom

Photo | Pantelis Chadoulis – Jimi Drosinos
Model | Andreani Tsafou
Hair | Markella Bacha
MakeUp | Vagelis Balakas

Θέλεις να ψωνίσεις second hand; Έλα στο Style your life!

Style your life

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: