SPOILED NEWS

Anastazio Jewellery: Ο ταλαντούχος Anastazio Kotsopoulos μας μιλά για τα κοσμήματά που σχεδιάζει

 

 Έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε στο Spoiled έναν ταλαντούχο σχεδιαστή κοσμημάτων , τον Αnastazio Kotsopoulo , που τα κοσμήματά του αντικατροπτίζουν τη δημιουργικότητά του , το πάθος του και βέβαια το ταλέντο του. Εμπνεόμενος απο την αρχαία Ελλάδα σχεδιάζει κοσμήματα για όλες τις γυναίκες …..καλύτερα να μη συνεχίσω να τα λέω εγώ ας μας τα πει ο ίδιος στη συνέντευξη αποκλειστικά για το περιοδικό !

Πείτε μου λίγα λόγια για εσάς .Πώς ξεκίνησε η ενασχόλησή σας με τα κοσμήματα;

Ξεκίνησα να παρακολουθώ τον αδερφό μου Άγη απο πολύ μικρή ηλικία και πήγαινα στο εργαστήριο όπου μάθαινε την τέχνη του αδαμαντοδετη και στα 19  μου ξεκίνησα και εγώ να μαθαίνω την τέχνη του αδαμαντοδετη μαζι του ο οποίος είναι μέσα στους 3 καλύτερους στην Ελλάδα- για μην πω ο καλύτερος-  και έπειτα απο κάποιο διάστημα που είχα φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο ξεκίνησα να παρακολουθώ και την τέχνη της κατασκευής χειροποίητου κοσμήματος δίπλα στους καλύτερους Έλληνες χρυσοχόους καθώς και την τέχνη του γυαλίσματος ενός κοσμήματος και γνωρίζω πάρα πολύ καλά όλη αυτή την διαδικασία κατασκευής.
317452_4068129360052_490584739_n

Από πού εμπνέεστε;
Μόνιμη πηγή έμπνευσης αποτελεί για έμενα η αρχαία Ελλάδα και τα αρχαιοελληνικά σύμβολα τα οποία προσπαθώ να τα παρουσιάσω με μοναδικό τρόπο ξεφεύγοντας απο το κλασσικό στυλ. Και φυσικά δεν μπορεί να εκλείπει και το στοιχείο της γυναικείας ομορφιάς και θηλυκότητας..

This slideshow requires JavaScript.


Πόσο εύκολο είναι κανείς να ασχοληθεί με την κατασκευή κοσμημάτων κατά η γνώμη σας;
Εύκολο δεν είναι τίποτα ,χρειάζεται θέληση και φυσικά να έχει κανείς  ταλέντο σε αυτό , δηλαδή όπως λέμε και στην καθομιλουμένη  να “πιάνουν τα χέρια του”.

 Τι υλικά επιλέγετε για την κατασκευή των κοσμημάτων σας;
Τα υλικά που επιλέγω για την κατασκευή κοσμημάτων μου είναι  τα ευγενή μέταλλα όπως χρυσό 18 καρατίων ,παλλάδιο,πλατίνα, διαμάντια εξαιρετικής ποιότητας και πολύτιμες πέτρες.

10478515_884067271733407_564067676_n (1) 

Μιλήστε μου για τις συλλογές σας και πώς θα τις χαρακτηρίζατε ;
Παρουσιάζω την πρώτη μου συλλογή “ALL TIME CLASSIC” που είναι εμπνευσμένη απο την αρχαία Ελλάδα και τη γυναικεία θηλυκότητα και αποτελείται απο χειροποίητα κοσμήματα.

 Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο στυλ γυναίκας που απευθύνονται τα κοσμήματά σας ή μπορούν να προσαρμοστούν σε όλα τα στυλ;

Τα κοσμήματα μου απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες και μπορούν να προσαρμοστούν σε όλα τα στυλ. Έχω κοσμήματα που μπορούν να φορεθούν καθημερινά αλλά και πιο επίσημα .

10437444_881922128614588_1651737845092016920_n

Υπάρχουν η  μόδα και τα trends όσοναφορά στα κοσμήματα ;
Ναι, φυσικά υπάρχει η μόδα στα κοσμήματα αλλά κοιτάω να κρατάω μια διαχρονικότητα στα κοσμήματα μου με σύγχρονες πινελιές και να κρατάω το δικό μου στυλ.

Είναι σωστό κατά την άποψή σας να συνδυάζουμε πολλά κοσμήματα με τα ρούχα μας ή είναι καλύτερα να επιλέγουμε πιο λίγα και για ποιο λόγο;

Η άποψή μου επάνω σε αυτό είναι οτι όσα λιγότερα φοράει μια γυναίκα τόσο το καλύτερο και ειδικά αν τα κοσμήματα που φοράει είναι αρκετά ογκώδη. Το καλύτερο θα ήταν να φοράει μόνο δαχτυλίδι η ένα βραχιόλι τα οποία  θα αποσπάσουν θετικά σχόλια.Ενώ αν φοράει αρκετά κοσμήματα όσο και όμορφα να είναι δεν νομίζω οτι θα γίνει αποδέκτης  θετικών σχολίων.

10428828_855394624489953_1198551210_n

 Υπάρχει κάποιο κόσμημα από τις συλλογές σας που θα ξεχωρίζατε ;
Όλα μου αρέσουν για αυτό άλλωστε τα κατασκεύασα και τα παρουσιάζω αλλά σίγουρα το δαχτυλίδι μου ο μαίανδρος είναι απο τα αγαπημένα μου και τα πιο εντυπωσιακά.

 Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις σας;
‘Ήδη έχω κάνει σημαντικές συνεργασίες με luxury boutiques του εξωτερικού στο σύντομο χρονικό διάστημα της παρουσίας μου όπως και συνεργασίες μου που θα παρουσιαστούν το επόμενο διάστημα αλλά δεν σταματώ εδώ, συνέχεια αναζητώ το καλύτερο και θέλω να καθιερωθώ στο εξωτερικό και βεβαίως να παρουσιάσω την καινούργια μου collection με αποκλειστικό θέμα την αρχαία Ελλάδα.

Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του  http://www.anastazio-jewellery.com/  οπού θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τα υπέροχα κοσμήματα και να κάνετε τις αγορές σας καθώς και τη σελίδα του στο facebook όπου μπορείτε να κάνετε like και να ενημερώνεστε σχετικώς.

Καλή επιτυχία ευχόμαστε στον Αnastazio !

 

 

Θέλεις να ψωνίσεις second hand; Έλα στο Style your life!

Style your life

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: