SPOILED NEWS

Γιατί έχουν βγει τόσα πολλά περιοδικά και ποια περιοδικά αξίζει να αγοράσετε ;

 Όταν πηγαίνω στο μίνι μάρκετ ή  στο περίπτερο μου αρέσει να κάθομαι να χαζεύω τα περιοδικά . Από μικρή έπαιρνα τα πάντα και υπήρχαν περίοδοι που αγόραζα όλα τα περιοδικά που υπήρχαν. Μη σας πω ότι απο μένα ζούσαν , αχαχαχ! Τσάμπα λεφτά , όλα πέταμα και απλά τα ξεφύλλιζες και αυτό ήταν . Τίποτα άλλο .

magazine_publication Με την επέλαση των ψηφιακών μέσων έκλεισαν πολλές εταιρίες , τα περιοδικά λιγόστεψαν αλλά εκεί που λιγόστευαν, ξαφνικά έγιναν ακόμα περισσότερα . Εκεί λοιπόν που και εγώ έπαιρνα τα πάντα , σταμάτησα να παίρνω έπαιρνα μόνο κάτι που άξιζε να το πάρω και συγκεκριμένα ξένα περιοδικά ή κάποιο ελληνικό που άξιζε  Συνήθως στις διακοπές έπαιρνα αυτά που κοροϊδεύω – τα κουτσομπολίστικα – που πραγματικά πιστεύω ότι είναι κατωτάτου αλλά για να περάσει η ώρα τα παίρνεις να μορφωθείς και λίγο , αναρωτιέσαι βρε παιδί μου τι να κάνει η Μενεγάκη στον ελεύθερο χρόνο της τώρα που περνάει και τη φάση της.

Τον τελευταίο καιρό έχω δει τόσα περιοδικά , άνοιξαν καινούρια . Παρόλο που είμαι του χώρου της μόδας και θα ήθελα να γράφω σε περιοδικό , οι δουλειές είναι κεκλεισμένων των θυρών όπως έχω καταλάβει.

Μιλάω ως αναγνώστρια στην προκειμένη φάση και πραγματικά κάθε φορά που αγοράζω κάποιο και λέω άντε μωρέ ας αγοράσω ένα σιγά , το μετανιώνω γιατί το ξεφυλλίζω και τελικά το πετάω.

Δεν υπάρχει σχεδόν ποτέ κάτι που θα διαβάσω και θα μου τραβήξει την προσοχή . Κάποιο άρθρο προσεγμένο και όχι μόνο για sex και σχέσεις ,κάτι άλλο , κάτι που να είναι πιο ποιοτικό . Επίσης είναι λίγες οι φορές που βρίσκω κάτι από τα ρούχα που μου αρέσει -ο λόγος που θα αγοράσω ένα περιοδικό είναι και αυτός , μήπως δω κάποιο προϊόν που να μου αρέσει .

Θέλω να σας πώ ποιο από τα περιοδικά αξίζει να αγοράσετε αυτή την περίοδο κατά τη γνώμη μου.

Το In Style ,το Madame Figaro και το Like μου αρέσανε πολύ και πιστεύω ότι αν θέλετε να αγοράσετε αυτή την περίοδο να αγοράσετε αυτά .

Το Cosmopolitan πιστεύω και έχουν συμφωνήσει και πολλές φίλες μου και γνωστές μου ότι πραγματικά είναι το μόνο περιοδικό που μπορούν να κάτσουν να διαβάσουν με τις ώρες , στη θάλασσα το καλοκαίρι , στο σπίτι κάνοντας διάλειμμα από το διάβασμα κτλ . Έχει ωραία διαρρύθμιση . Τα υπόλοιπα ένα ξεφύλλισμα και αυτό ήταν .Και πραγματικά είναι κρίμα γιατί οι άνθρωποι που τα δημιουργούν.

Μερικές φορές  όταν πηγαίνω και χαζεύω τα περιοδικά κάνω και μια μικρή έρευνα , αν βλέπω κάποια κυρία να κοιτάει και αυτή περιοδικά τη ρωτάω τη γνώμη της , και προσφάτως είχα μια συζήτηση με μια κυρία και όχι απλά είχε την ίδια γνώμη αλλά η κουβέντα μας την έκανε να μην πάρει τίποτα και να σηκωθεί να φύγει . :p

Αυτό συνήθως που κοιτάω στα περιοδικά είναι η τιμή , σιγά μην πάρω ένα μ 7 ευρώ. Αφού θα το ξεφτιλίσω και έτσι θα πάει . Αν πάρω κάτι θα πάρω του 1-1,5 ευρώ που λέω δε βαριέσαι σιγά. Το τελευταίο κριτήριο είναι φυσικά τα δώρα , αν έχει κάτι που θα με βγάλει από τον κόπο να πάω να αγοράσω ας πούμε μάσκαρα που μου έχει τελειώσει και δεν προλαβαίνω γιατί πρέπει να φύγω σίγουρα αυτό θα με κεντρίσει στο να φτάσω στην αγορά ενός περιοδικού.

Με ποια κριτήρια αγοράζετε ένα περιοδικό και τι θα αλλάζατε ;Θα ήθελα πολύ τη γνώμη σας !

Θέλεις να ψωνίσεις second hand; Έλα στο Style your life!

Style your life

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: