SPOILED NEWS

Ειρήνη Παπαδοπούλου απο το The daily Lace !

Spoiled Team

 Η Ειρήνη ξεχωρίζει και ξεχωρίζει απο τα όμορφα συνολάκια της , απο το πώς συνδυάζει τα ρούχα και απο την ενέργεια που εκπέμπει στις φωτογραφίες της. Για πάμε όμως να τη γνωρίσουμε!
1.Πες μας λίγα λόγια για σένα.
Είμαι η Ειρήνη και γράφω το blog The Daily Lace. Μένω και εργάζομαι στη Θεσσαλονίκη. Έχω τελειώσει οικονομικά και μ’ αρέσει η μόδα και οτιδήποτε δημιουργικό.
IMG_9945-3-955x1024
2.Πώς ξεκίνησες το μπλογκ σου;
 Ξεκίνησα το blog πριν από δύο χρόνια. Έχοντας τελειώσει τις σπουδές μου και έχοντας μπει στη ρουτίνα της καθημερινότητας και της δουλειάς. Επομένως έψαχνα κάτι δημιουργικό για να διοχετεύσω την ενεργειά μου. Παρακολουθούσα ήδη αρκετά χρόνια άλλες blogger και μου άρεσε πολύ ως ιδέα,έτσι μετά από σκέψη (πολύ σκέψη) αποφάσισα να κάνω το δικό μου blog. Το έκανα για μένα, με γεμίζει πολύ.
3.Τι σημαίνει μόδα για σένα;
Ίσως ακουστεί τετριμμένο αλλά είναι τρόπος έκφρασης. Για μένα μόδα δεν σημαίνει να φοράω το τελευταίο κομμάτι που κυκλοφορεί ή να αγοράζω συνεχώς πράγματα. Είναι έκφραση της αισθητικής και του γούστου. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι κομμάτι της προσωπικότητάς μου και είναι μία έννοια διαχρονική.
IMG_1747edit
4. Τι γνώμη έχεις για την μόδα στην Ελλάδα;
Πιστεύω πως στην Ελλάδα η μόδα πάντα είχε παρουσία. Ειδικά τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πρωτοβουλίες στον τομέα της μόδας που παλαιότερα δεν υπήρχαν.Σίγουρα οι συνθήκες αλλάζουν, όμως υπάρχουν δημιουργικοί άνθρωποι που διαμορφώνουν τάσεις και ρισκάρουν. Αυτό που πραγματικά με στεναχωρεί είναι πως σε αντίθεση με άλλες χώρες δεν στηρίζουμε τόσο νέους ανθρώπους και δεν αναδεικνύουμε μία προσπάθεια που γίνεται.
5.Πιστεύεις πως οι fashion bloggers έχουν δύναμη;
Ναι το πιστεύω, οι fashion bloggers είναι influencers και ο καθένας με τον δικό του τρόπο έχει μία ξεχωριστή και μοναδική παρουσία. Δεν ξεχνάμε πως ο κόσμος του διαδικτύου δίνει την ευκαιρία στον κάθε fashion blogger να δημιουργήσει το κοινό του. Επομένως ναι ο κάθε ένας έχει δύναμη , μικρή ή μεγάλη.
IMG_0515edit
6. Κατά τη γνώμη σου οι εταιρείες έχουν εξοικειωθεί με τις bloggers σε θέματα συνεργασιών και
οικονομικής ανταμοιβής;
Όχι δεν το νομίζω, τουλάχιστον μιλώ για την πλειοψηφία. Υπάρχουν όντως εταιρείες οι οποίες πλησιάζουν σοβαρά και έχουν προτάσεις και ενδιαφέρονται για αυτό που κάνουν οι bloggers. Και παράλληλα υπάρχουν εταιρίες που το θεωρούν λιγότερο σοβαρό ή το βλέπουν ως ευκαιρία για μία δωρεάν προβολή.
7. Ποια ήταν η ποιο όμορφη στιγμή στην blogging καριέρα σου;
 Σίγουρα δεν το βλέπω ως καριέρα όσο ως μία πολύ δημιουργική πορεία. Από τότε που ξεκίνησα έχουν συμβεί πολλά πράγματα που με έχουν χαροποιήσει αλλά και έχουν δώσει νόημα αλλά και μία ώθηση σ’αυτό που κάνω. Εαν έπρεπε να ξεχωρίσω κάτι… θα έλεγα πως είναι το αίσθημα που νιώθω κάθε φορά που έρχεται ένα νέο mail για μία νέα συνεργασία ή μαθαίνω για ένα feature ή ακόμη βλέπω τα σχόλια. Αυτό είναι το πιο όμορφο για μένα, και κάθε φορά έχω τον ίδιο ενθουσιασμό και χαρά.
IMG_0418edit
8.Το blogging μπορεί να θεωρηθεί επάγγελμα;
Ναι νομίζω πως μπορεί, άλλωστε είναι τόσα πράγματα που πλαισιώνουν το blogging (φωτογραφίσεις, επεξεργασία, προγραμματισμός. Επομένως γιατί όχι. Για μένα θα ήταν ιδανικό και μία ευχή παράλληλα.
9.Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου διαδικτυακά σε 5 χρόνια από τώρα;
Εύχομαι αρχικά να μπορώ να συνεχίζω το blogging, γιατί δεν ξέρουμε ποτέ τι γίνεται. Θα μου άρεσε να έχει εξοικειωθεί το κοινό εδώ στην Ελλάδα αλλά και να μπορώ να κάνω και άλλα βήματα και συνεργασίες.
IMG_00015edit
10. Ποια στιλιστική συμβουλή θα πρότεινες στις αναγνώστριες του περιοδικού;
Θα έλεγα Quality over Quantity. Σίγουρα μας αρέσουν τα πολλά και διαφορετικά πράγματα όμως καλό είναι να επενδύσουν στα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας  και από εκεί και πέρα να ακολουθήσουν το στιλ τους.
11. Ποια συμβουλή θα έδινες σε όσες όσους θα ήθελαν να γίνουν bloggers;
Θέλει πολύ υπομονή και επιμονή, έχει πολύ δουλειά που δεν φαίνεται. Stay true και να μην ξεχναν πως ο καθένας έχει την δική του ματιά στα πράγματα επομένως για όλους υπάρχει ευκαιρία.
IMG_8807-Editedit
Eυχαριστούμε πάρα πολπύ την Ειρήνη για την όμορφη συνέντευξη και της ευχόμαστε κάθε καλό !

Θέλεις να ψωνίσεις second hand; Έλα στο Style your life!

Style your life

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: