SPOILED NEWS

Chiara Ferragni: WTF!

Η Chiara απέδειξε οτι και οι απλοί άνθρωποι μπορούν να γίνουν στάρς. Αρκεί να έχουν ένα email και ένα μπλογκ.

Απέδειξε επίσης οτι ανεξάρτητα απο τη χώρα σου , μπορείς να γίνεις διάσημη σε όλο τον κόσμο.

Ναι απέδειξε και άλλα πολλά , άλλα θετικά και πολλά αρνητικά.

1787682196

Αποτέλεσε απο τις πιο πολυσυζητημένες bloggers, έφερε την πληρωμή στις μπλόγκερς και έκανε το μπλόγκινγκ επάγγελμα. Τώρα κατά πόσο είναι επάγγελμα αυτό είναι άλλο θέμα.Λένε εφόσον πληρώνεσαι απο κάτι , αυτό μπορεί να θεωρηθεί επάγγελμα.

Επίσης , η Κιάρα ήταν αυτή που έβαλε τις μπλόγκερς κύρια πρόσωπα σε καμπάνιες όπως τα μοντέλα και τις διάσημες κυρίες του κινηματογράφου , θεάτρου κτλ .

TBS-1

TBS-7

Chiara-Ferragni-Louis-Vuitton

TBS-2

o-CHIARA-FERRAGNI-900

Ήταν αυτή που έκανε το αγόρι μιας μπλόγκερ να πάρει μάστερ στη φωτογραφία με το να γίνει ο προσωπικός φωτογράφος της. Τώρα κατά πόσο ένας άντρας θα ήθελε να φωτογραφίζει και να γίνει σκιά ενός τέτοιου ανθρώπου άλλο αυτό. Εκτός κι αν έχει κάποιο επαγγελματικό αντάλλαγμα ή άλλου είδους ανταλλάγματα. Το να είναι μια –δυο –τρεις ναι αλλά το να βγαίνεις συνέχεια και να τον υποχρεώνεις να σε βγάζει νομίζω πως θα τον κάνεις να σε βαρεθεί και εσένα την ίδια.

fd0599ddd626525368c7f6840c0a675f

Η Κιάρα λοιπόν ήταν αυτή που έβγαζε –βγάζει τόσα εκατομμύρια το χρόνο και έχει δημιουργήσει μια ομάδα. Γενικά για να μην τα πολυλογώ έχει ό,τι θέλει , έγινε παραπάνω απο οτι επιθυμούσε και έρχομαι εγώ τώρα και βλέπω στο snapchat της και γενικά στα social media της πως κάτι δεν πάει καλά.

Έχει αδυνατίσει και πάρα πολύ …Είπαμε για να είσαι μοντέλο και blogger πρέπει να είσαι αδύνατη αλλά τόσο αδύνατη μάλλον δεν δείχνει τόσο υγιές.

 

Το blog της έχει κάποια άλλα άρθρα και δίνει την εντύπωση ενός μίνι περιοδικού που να πω την αλήθεια δεν είναι τόσο δημοφιλές όπως ήταν.Όχι οτι δεν είναι αλλά όχι όσο περίμενα οτι θα ήταν τώρα. Δεν έχει την ίδια απήχηση. Το μπλόγκ της έχει αλλάξει , είναι μεν ωραίο ναι αλλά δεν με κάνει να μπω μέσα.

Δε με κάνει να μπω να δω πώς ντύνεται κτλ . Παλιά ναι , τώρα όχι .

4012728479_1344edf8be_o 4763714336_ecc1e4bcd2_b

Επίσης η κοπέλα που είναι δίπλα της νομίζω πως ντύνεται καλύτερα και πρέπει να κάνει αυτή μπλογκ ή να έχει ένα μπλογκ streetstyle μέσα στο blog της. Θα το έβλεπα.

Τώρα  όλα στην Κιάρα είναι πληρωμένα , όλα που φοράει ….γεγονός που δε βλέπω το προσωπικό της στυλ , δε βλέπω αυτό που ήταν η Κιάρα, αυτό που ξεκίνησε να κάνει η Κιάρα. Για το λόγο που έγινε διάσημη η Κιάρα.

Τη βλέπω τόσο αδύνατη που ανησυχώ , τη βλέπω τόσο νωχελική που τη λυπάμαι πολλές φορές δεν τη θαυμάζω. Τη βλέπω και δεν τη βλέπω χαρούμενη. Τη βλέπω στο snapchat και δεν είναι τόσο ενεργητική όπως ήταν .

Αυτή ξεκίνησε όλη την πορεία των social media. Αυτή και ο Ricardo Pozolli. Περισσότερο ο Ricardo  που ήταν πίσω απο όλα αυτά. Δεν ξέρω εάν φταίει που δεν είναι μαζί, αλλά είναι όμως και αυτός ακόμα στην ομάδα.

Δεν είναι τόσο ενεργητική στο snapchat , αυτή που κανονικά θα έπρεπε να ανεβάζει συνέχεια. Και όταν ανεβάζει ,νιώθω οτι το κάνει με αγγαρεία πλέον γιατί τα ποστς της είναι πολύ λίγα στο διάστημα μιας ημέρας.

Τελικά καλά λένε πως όταν σταματήσεις να το διασκεδάζεις , σταματάει πλέον. Σίγουρα ισχύει .

Τα τελευταία δύο χρόνια λοιπόν που η Κιάρα μείωσε λίγο γενικά τα πιο καινοτόμα πράγματα αυτόματα σίγασε και γενικά όλος ο αέρας της. Δημιουργήθηκε λοιπόν ένα κενό. Λογικό ….Το κενό αυτό ήρθαν να γεμίσουν , να γίνουν νέες Κιάρες στη θέση της Κιάρας με πρώτη και καλύτερη την Kayture που έγινε η νέα Κιάρα σε όλο τον κόσμο. Παντού είναι εκεί..Και μετά ακολουθούν και άλλες , ξέρετε..Εδώ επειδή υπάρχει κενό ακόμα μπορούν νέες μπλόγκερς να εισχωρήσουν. Για αυτό το λόγο βλέπουμε και δικές  μας Ελληνίδες να αρχίζουν να γίνονται διάσημες , να αρχίζουν να ανοίγονται..Γιατί ; Γιατί είναι πιο εύκολο πλέον , κάποιες θέσεις είναι πλέον κενές και χρειάζονται άτομα!

Η Κιάρα όπως και να το κάνουμε ήταν η pioneer του είδους!

Ελπίζουμε στη συνέχεια να δούμε και άλλα πράγματα διαφορετικά , όπως τα είχε πριν αλλά λίγο πιο εξελιγμένα. Ίσως και κάποια καινούρια πρόσωπα με γερό χρήμα για επένδυση …..

 

all photos are by google.com and theblondesalad

Θέλεις να ψωνίσεις second hand; Έλα στο Style your life!

Style your life

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: