SPOILED NEWS

Ημερήσιο Survival Camp από παιδιά μαχητές σε παιδιά ΜΑΧΗΤΕΣ!!

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου, από τις 12:00 έως τις 20:00, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια- Ευχή Ελλάδος) διεξάγει σε συνεργασία με την Ακαδημία στίβου ATFA και το Adventure Park στη Μαλακάσα, αθλητικές δραστηριότητες για παιδιά, με τη φιλική συμμετοχή και την έμπνευση του Πάνου Αργιανίδη (πρώην παίχτη Survivor).Οι αθλητικές δραστηριότητες απευθύνονται σε παιδιά από 3 – 17 ετών, με 15 εναέριες δοκιμασίες και 6 επίγειες. Το κόστος συμμετοχής και για το σύνολο των αγωνισμάτων ανά ηλικία είναι €10 έως 11 ετών και €12 για παιδιά από 12 έως 17.

Τα παιδιά μαχητές θα συμμετάσχουν και θα διασκεδάσουν στις διαδρομές του Adventure Park και στις προσαρμοσμένες στο χώρο επίγειες δραστηριότητες με μοναδικό σκοπό να ενισχύσουν το έργο του Οργανισμού, να εκπληρώσει ακόμα περισσότερες ευχές παιδιών που το έχουν πραγματικά ανάγκη και μάχονται για τη ζωή τους.

Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει όλους τους συμμετέχοντες με το κλείσιμο της εκδήλωσης, μια κλήρωση για 2 tablet Samsung Galaxy Tab E 9.6" προσφορά του Nok-Shop.gr που θα είναι και το έπαθλο του κοινού για την ενίσχυση του έργου μας! Να ευχαριστήσουμε θερμά τους την AVIS, την Creta Farms Εν Ελλάδι, το φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ, την Ευρωπαϊκή Πίστη και το Nok-Shop.gr για την ευγενική τους συμβολή στην αθλητική μας διοργάνωση.

Γενικοί κανόνες εισόδου:

  •  Για την είσοδο στο πάρκο θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, ενώ η ημερήσια δυνατότητα εξυπηρέτησης των εναέριων διαδρομών είναι περιορισμένη για λόγους ασφαλείας.
  •  Δεν επιτρέπεται η είσοδος στα αγωνίσματα ανηλίκων (κάτω των 18 ετών) χωρίς την εποπτεία ενήλικα. Κάθε συνοδός μπορεί να επιτηρεί το μέγιστο 4 παιδιά, απαιτείται ταυτότητα ανήλικα.
  •  Κάθε συνοδός θα υπογράφει στην είσοδο υπεύθυνη δήλωση για την ευθύνη που τον βαρύνειγια το σύνολο των παιδιών που εποπτεύει. Το πάρκο, καθώς και η διοργάνωση δεν φέρει καμίαευθύνη για τα παιδιά πέρα από την ασφάλεια των παιχνιδιών.
  • Ενήλικες οι οποίοι δεν συνοδεύουν παιδιά, δεν θα μπορούν να παραμείνουν στο χώρο τουΠάρκου.
  •  Οι συνοδοί παρακαλούνται να φέρουν μαζί για τα παιδιά καπέλο, αντηλιακό, μαγιό, πετσέτα και2 ο σετ ρούχων.
  • Δύναται οι συνοδοί να φέρουν μαζί τους τρόφιμα και αναψυκτικά – νερά, καθώς η δυνατότηταεξυπηρέτησης του πάρκου είναι περιορισμένη.
  • Στο χώρο απαγορεύονται τα ζώα.
  • Η κλήρωση θα γίνει στις 19:45 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο μικρόφωνο και μέσωτου site μας την επόμενη ημέρα.

Σχετικά με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια- Ευχή Ελλάδος)

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια- Ευχή Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς οργανισμού ‘Μake-A-Wish International’ και πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα. Ο οργανισμός ασχολείται αποκλειστικά με το ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις Ευχές σε περισσότερα από 1.700 σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά! Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, δημιουργούμε για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύουμε τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει!

Θέλεις να ψωνίσεις second hand; Έλα στο Style your life!

Style your life

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: